Toinen kokonainen vuosi on jo pitkällä

E-SV Oy:n toinen vuosi Kangasniemellä on jo päässyt hyvään vauhtiin. Kevättä on ilmassa ja hiihtokelitkin jatkuvat jotenkin suojasäästä huolimatta. Kaunis Kangasniemi alkaa elää sitä vilkkaammin mitä pitemmälle kevät etenee. Kesäasukkaat saapuvat ja kylän raitilla nähdään yhä enemmän vilinää, hyvä niin. Nautitaan kevään tuomasta valosta ja lämmöstä! Toivotamme kesäasukkaat tervetulleiksi takaisin mukavaan kuntaamme. Turvallisuusasioissa olemme palveluksessanne, otathan yhteyttä.  

Tapahtumia

22. Helmi, 2015

Hälytinjärjestelmät asuntoihin ja huviloihin

Olemme aloittaneet Blaupunkt hälytinjärjestelmien myynti- ja asennuspalvelun. Blaupunkt on tunnettu laadukkaista elektronisista tuotteistaan ja E-SV Oy asentaa ja tarjoaa täydellisen langattoman hälytinjärjestelmän edullisesti. Otathan yhteyttä, niin pääsemme tarjoamaan juuri oikean ratkaisun turvallisuuden parantamiseksi!

7. Kesä, 2014

Kesäkauden avajaiset 7.6.2014 rantatorilla

E-SV Oy esittäytyy muiden Kangasniemen yrittäjien kanssa kesäkauden avajaisissa lauantaina 7.6.2014 rantatorilla. Tule moikkaamaan!

1. Kesä, 2014

Ensimmäinen puolivuotinen

E-SV Oy täyttää tänään kuusi kuukautta! Yllättävänkin työntäyteinen puoli vuotta on takana, ja viihtyvyys on kasvanut koko ajan kesää kohti mentäessä. Pieniä kommelluksia on ollut, kuten odottaa saattaa. Ensimmäisenä yönä luulin vahvasti, että saisin tilastoihin kirjattua omaisuusrikoksen. Vartiointipiiristäni oli anastettu kirjasto. Etsinnöistä huolimatta kirjastoa ei löytynyt vaikka kuinka ajelin pitkin kylän katuja. Vartijallakin voi käydä joskus säkä ja tarpeeksi kierreltyäni kirjasto lähinnä osui kohdalleni. Myöhemmin sitten tajusin, että en ollut ajellut pitkin katuja vaan pitkin teitä, Kangasniemellä kun ei ole yhtään katua osoitteistossa vaan kaikki ovat teitä, kujia tai polkuja. Espoon kaupunki oli tosiaankin vaihtunut pienempään savolaiskylään. Kierroksilla on näkynyt pupuja, kettuja ja sammakoita, ja olen päässyt nauttimaan uskomattomasta tähtitaivaasta erityisesti pakkasöinä. Nyt ei pakkasta ole enää vaan valoa ja lämpöä, jonka myötä on helppo ja kiva jatkaa palvelujemme tarjoamista niin olemassa oleville kuin uusillekin asiakkaille. Toivottavasti E-SV Oy saa viettää useita merkkipäiviä kanssanne.