Tervehdys kaikille näinä vaikeina aikoina. Korona riepottelee maapallon lähes jokaista kolkkaa kovalla kädellä ja kaikki odotamme normaalien aikojen paluuta. Kaikissa pahoissakin asioissa on aina hyviäkin puolia, vanha sananlasku "ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin". Maailma rauhoittuu matkustuskieltojen vuoksi, ihmiset alkavat näkemään lähelleen ja toivottavasti matkailuun menevät eurot jäävät tänä kesänä Suomeen. 

Toivottavasti tämä poikkeuksellinen aika näkyisi myös rikostilastoissa. Huumeita ei pääse maahamme niin paljoa kuin ennen rajojen sulkemista, tiedä vaikka joku koukussa ollut henkilö pääsisi irti huumeista. Tämä tilanne antaa myös poliisille hyvän mahdollisuuden nollata huumeiden maahantuonti ja aloittaa rikoksien torjunta puhtaalta pöydältä. Toivottavasti huvenneet resurssit antavat tähän myöten ja poliisipäälliköt satsaisivat tähän ainutkertaiseen mahdollisuuteen. 

Mökki- ja asuntomurrot ovat lisääntyneet poliisin antamien lausuntojen myötä jonkin verran kriisitilanteen aikana. Varaudu näihin ikäviin tilanteisiin hälytysjärjestelmillä, ota tarvittaessa yhteyttä niin haetaan paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiin. Turvallista kesää kaikille, muistakaa, että koronatilanne ei ole ohitse vielä, pidä turvavälit ja elä vastuullisesti.